Profil

LGF Coaching er en enkeltmands virksomhed, som ejes og drives af  Psykoterapeut, Life coach og stresskonsulent Laila Grässon Friis. Jeg er født i 1969, er gift og har 3 dejlige børn.

Jeg er certificeret Psykoterapeut og Life coach fra ID Academy  og  derudover certificeret Stresscoach hos Forebyg stress, samt uddannet mindfulness Instruktør fra Helhedspyskologi ved Psykolog Emil Noll.

Min baggrund for at arbejde med netop stress, kommer af mine mange års erfaring fra beskæftigelsesområdet, hvor det gennem årene er blevet mere og mere tydeligt, hvor meget stress spiller ind både i arbejdsliv og privatliv for rigtig mange mennesker. Jeg er også selv en af de mange, som har oplevet stress tæt inde på livet og har oplevet hvordan det kan påvirke ens liv på alle måder.

Har i hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker og i min ansættelse som stresskonsulent, har jeg undervist i viden omkring stress og har i mere end 12 år haft coachende og vejledende samtaler, med mennesker sygemeldt grundet stress, angst eller depression. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at her er der virkelig behov at skabe viden og vejledning.

Jeg brænder for at skabe mere viden omkring stress og arbejdet for en mere proaktiv tilgang. Med grundlag i et fælles ansvar for at være med til at ændre den alarmerede udvikling der er i forhold til antallet af mennesker der hver dag sygemeldes grundet belastningstilstande.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om stresscoaching vil bringe ny viden til dig eller din virksomhed, kontakt mig for en uforpligtende samtale på 29 92 58 53 eller på mail.