Profil

LGF Coaching er en enkeltmands virksomhed, som ejes og drives af mig som stresskonsulent Laila Grässon Friis. Jeg er født i 1969, er gift og har 3 dejlige børn.

Jeg har en 2 årig life coach uddannelse hos Ole Vadum Dahl på ID Academy  og efterfølgende certificeret stresscoach hos Forebyg stress, samt uddannet mindfulness Instruktør fra Helhedspyskologi ved Psykolog Emil Noll.

Jeg er nu i gang med 3. år på 4 årig ID Psykoterapeut uddannelse ved ID Academy og forventer at være færdiguddannet sommer 2021. Jeg kan i den forbindelse tilbyde klienter træningsterapi til under halv pris.

Kontakt mig gerne hvis du er interesseret i et psykoterapeutisk forløb i trygge rammer, hvor du får mulighed for at arbejde med de udfordringer du ønsker at kaste lys på og få plads til det du gerne vil have mere af i livet.

Min baggrund for at arbejde med netop stress, kommer af mine mange års erfaring fra beskæftigelsesområdet, hvor det gennem årene er blevet mere og mere tydeligt, hvor meget stress spiller ind både i arbejdsliv og privatliv for rigtig mange mennesker. Jeg er også selv en af de mange, som har oplevet stress tæt inde på livet og har oplevet hvordan det kan påvirke ens liv på alle måder.

Har i hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker og i min ansættelse som stresskonsulent, har jeg undervist i viden omkring stress og haft mere end 3000 coachende og vejledende samtaler, med mennesker sygemeldt grundet stress, angst eller depression. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at her er der virkelig behov at skabe viden og vejledning.

Jeg brænder for at skabe mere viden omkring stress og arbejdet for en mere proaktiv tilgang. Med grundlag i et fælles ansvar for at være med til at ændre den alarmerede udvikling der er i forhold til antallet af mennesker der hver dag sygemeldes grundet belastningstilstande.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om stresscoaching vil bringe ny viden til dig eller din virksomhed, kontakt mig for en uforpligtende samtale på 29 92 58 53 eller på mail.