Foredrag

Foredrag om stresshåndtering

Et oplæg om stresshåndtering som skaber viden, om hvad stress er og hvad vi skal bruge den viden til. En tilgang hvor vi, med både humor og alvor, ser på de barske realiteter om, hvorledes stress er blevet en faktor vi i den grad ikke kan undgå at forholde os til.

foredragLad og se realiteten i øjnene, kampen mod stress kan ikke vindes og det skal den heller ikke. Stress er en naturlig og sund reaktion, som vi ikke kan være foruden.

Ved at tilegne os viden om stress, vil vi istedet kunne arbejde med stressen, fremfor i mod den og undgå den langvarige og kroniske stress, som er en belastningstilstand, som vi  derimod ikke bør leve med og som koster menneskelige og økonomiske ressourcer i stigende grad.

Foredraget vil som udgangspunkt foregår som en 1½- 2 timers oplæg, med mulighed for dialog. Hensigten er at deltagerne gå der fra med en fornyet viden og indsigt omkring stresshåndtering, både som individ og kollega eller leder.

Med viden skabes mulighed for forandring.

Foredrag/workshop om mindfulness

Et foredrag om Mindfulness, rettet mod virksomheder og institutioner, som er nysgerrig på hvad dette kan indeholde af interessante muligheder.

Som udgangspunkt vil det være et oplæg på 1 1/2, hvor deltagerne også selv vil blive indraget i smagsprøver på mindfulnessøvelser, som kan skabe forandringsprocesser både for den enkelte, men også på overordnet plan i virksomheden/institutionen.

Kontakt mig på 29 92 58 53 eller på mail for yderligere information eller for aftale om kort uforpligtende møde.

Kontakt mig her